Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı

Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı 1986 yılında Asım Ülker tarafından, ülkemizde ilgi ve destek bekleyen en önemli konuların başında gelen eğitim, sağlık, spor ve sosyal yardım alanlarında karşılıksız hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Bu amaçla kuruluşundan günümüze kadar binlerce öğrenciye karşılıksız burs verilmiş, sayısız ihtiyaç sahibi insanımıza sağlık, gıda yardımları ve sosyal yardımlar yapılmış, ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere eğitim yardımları yapılmıştır. Vakıf imkânlarıyla yaptırılıp ilgili bakanlıklara devredilen çok sayıda tam teşekküllü okul,sağlık ocağı ve rehabilitasyon merkezi bulunmaktadır. Bu hizmetleriyle Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı, 2000 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından “Yılın Vakfı” seçilmiş ve Sayın Cumhurbaşkanımız ile Başbakan’ımızın takdirleriyle onurlandırılmıştır.