Sağlıklı Yaşam Akademisi

Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı Sağlıklı Yaşam Akademisi, sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme gibi konularda toplumda farkındalık oluşturmak, günümüzde özellikle bu konularda oluşan bilgi kirliliği ortamında ticari kaygılardan uzak, rafine, ve bilimsel bilgileri derleyerek insanımızın istifadesine sunmayı amaç edinmiştir. Akademik olarak sağlık ve beslenme ile ilgili çalışmalar yapan profesyonellerden oluşan grubumuz, aynı zamanda hazırladığımız bilimsel makalelerle yine sağlık ve beslenme profesyonellerine de hitap etmeyi amaç edinmiştir.

6 sene ago by in Sağlık. You can follow any responses to this entry through the | RSS feed. You can leave a response, or trackback from your own site.