Sağlıklı Yaşam Akademisi

Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı Sağlıklı Yaşam Akademisi, sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme gibi konularda toplumda farkındalık oluşturmak, günümüzde özellikle bu konularda oluşan bilgi kirliliği ortamında ticari kaygılardan uzak, rafine, ve bilimsel bilgileri derleyerek insanımızın istifadesine sunmayı amaç edinmiştir. Akademik olarak sağlık ve beslenme ile ilgili çalışmalar yapan profesyonellerden oluşan grubumuz, aynı zamanda hazırladığımız bilimsel makalelerle yine sağlık ve beslenme profesyonellerine de hitap etmeyi amaç edinmiştir.

6 sene ago by in Sağlık. You can follow any responses to this entry through the | RSS feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
DARBE GİRİŞİMİNİ LANETLİYORUZ

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi birçok yurttaşımızın can kaybının yanında, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin bombalanması gibi çok üzücü hadiseleri de içeren hukuk dışı bir girişim yaşanmıştır.

Kurumumuz darbenin her çeşidine karşıdır ve her zaman Devletin bekasından yana taraf belirlemiştir.

Bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını temenni ederken, şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Yüce Milletimize saygı ile duyurulur.

ÇAMLICA KÜLTÜR VE YARDIM VAKFI