İşletme ve İştirakler

Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı, hizmetlerinin kalitesini arttırarak devam ettirmek için ona gelir sağlayan ve aynı merkezden idare edilen iktisadi işletmeler ve iştirakler sahibidir. Bilgi ve teknoloji temelli büyümeyi hedefleyen bu işletmeler başlıca Dikili Çiftlik A.Ş. ,Resport Restaurant Pastacılık Org. Toplu Yemek San. ve Tic. A.Ş.’dir. Gıda, tarım, hayvancılık, yemek sanayii gibi pek çok önemli sektörde faaliyet gösteren bu işletme ve iştiraklerde dünya standartlarına uygun, faaliyet alanı ile ilgili en güncel ve geçerli sertifikalara sahip, üstün kaliteli hizmet ve ürünler üretilerek arz edilmektedir. Bu işletme ve iştirakler Vakfın kamu yararı gözeten sosyal hizmetlerinin devamını sağlayacak gelirler sağlamakla birlikte aynı zamanda istihdam oluşturulmakta ve ülke ekonomisine de katkı sağlanmaktadır.

DARBE GİRİŞİMİNİ LANETLİYORUZ

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi birçok yurttaşımızın can kaybının yanında, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin bombalanması gibi çok üzücü hadiseleri de içeren hukuk dışı bir girişim yaşanmıştır.

Kurumumuz darbenin her çeşidine karşıdır ve her zaman Devletin bekasından yana taraf belirlemiştir.

Bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını temenni ederken, şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Yüce Milletimize saygı ile duyurulur.

ÇAMLICA KÜLTÜR VE YARDIM VAKFI