İslam Berksan Kültür Merkezi

Cehalet her kötülüğün anasıdır. Bu kötülükle mücadele etmek ancak nitelikli ve eğitimli insanlarla mümkün olmaktadır.Bu münasbetle nitelikli ve eğitimli insanların yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla vakfımız bugüne kadar sürdürdüğü eğitim kültür ve yardım faaliyetlerini taçlandırmak maksadıyla İSLAM BERKSAN KÜLTÜR MERKEZİNİ tesis etmiştir. Bünyesinde ellibin kitap kapasiteli bir kütüphanesi bir konferans salonu ve üç seminer salonu bulunan kültür merkezimiz , kütüphane hizmetleri, seminer ve konferans organizasyonlarıyla Türk milli kültür ve irfanına hizmet etmeyi amaçlamaktadır.

6 sene ago by in Kültür. You can follow any responses to this entry through the | RSS feed. You can leave a response, or trackback from your own site.