İslam Berksan Kültür Merkezi

Cehalet her kötülüğün anasıdır. Bu kötülükle mücadele etmek ancak nitelikli ve eğitimli insanlarla mümkün olmaktadır.Bu münasbetle nitelikli ve eğitimli insanların yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla vakfımız bugüne kadar sürdürdüğü eğitim kültür ve yardım faaliyetlerini taçlandırmak maksadıyla İSLAM BERKSAN KÜLTÜR MERKEZİNİ tesis etmiştir. Bünyesinde ellibin kitap kapasiteli bir kütüphanesi bir konferans salonu ve üç seminer salonu bulunan kültür merkezimiz , kütüphane hizmetleri, seminer ve konferans organizasyonlarıyla Türk milli kültür ve irfanına hizmet etmeyi amaçlamaktadır.

6 sene ago by in Kültür. You can follow any responses to this entry through the | RSS feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
DARBE GİRİŞİMİNİ LANETLİYORUZ

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi birçok yurttaşımızın can kaybının yanında, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin bombalanması gibi çok üzücü hadiseleri de içeren hukuk dışı bir girişim yaşanmıştır.

Kurumumuz darbenin her çeşidine karşıdır ve her zaman Devletin bekasından yana taraf belirlemiştir.

Bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını temenni ederken, şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Yüce Milletimize saygı ile duyurulur.

ÇAMLICA KÜLTÜR VE YARDIM VAKFI